Spanplafond voorbeelden: voor en na

Een spanplafond in je huis laten ophangen doe je natuurlijk niet zo maar. Eerst moet je een beetje vooronderzoek doen. Het is altijd handig om te weten wat je kan verwachten, en welke eisen je kan stellen.

Hoe kan je dat het best dan door naar foto’s te kijken van mensen die -misschien net zoals jij?- een gewoon plafond hebben vervangen door een spanplafond. Hieronder hebben we de mooiste voor en na foto’s van spanplafonds voor jullie verzameld, telkens voorzien van een woordje uitleg.

Ontvang GRATIS offertes spanplafonds

We beginnen met een eenvoudige afbeelding van een plafond voor en na. Zoals je ziet werd het spanplafond hier gewoon over een (onafgewerkt) plafond geplaatst en werd er geopteerd voor een niet schijnend spanplafond.

2Q==

Links is ook al een mooi plafond te zien. Echter kan je met een spanplafond zoveel meer! Rechts zie je dat er met behulp van een spandoek mooie golvende lijnen werden gecreërd, naar het evenbeeld van het golvende water dat daaronder ligt.

Z

Een groot voordeel van een spanplafond is dat de afwerking van het plafond er niet toe doet. Met een spanplafond heb je immers altijd een perfect glad plafond. Als je het spanplafond (tweede afbeelding) vergelijkt met het oorspronkelijke plafond (eerste afbeelding), dan zie je dat er ruimte was voor veel verbetering.

spanplafond kleur

In deze ruimte werd een veroudert plafond van PVC planchetten eenvoudigweg overspannen door een spanplafond in diezelfde kleur. De klus werd in minder dan één dag geplaatst en het volledige plafond werd vervangen. Je herkent het plafond niet meer!

De wereldkaart met navigatie als plafond fleurt de hele ruimte op en zorgt voor een unieke touch aan de kamer.Nog een variant van een spanplafond die niet glanst. Dit spanplafond werd in een nieuwbouw woning geplaatst en past perfect bij de muren. Zoals je ook kan zien zijn er twee lichtgaten gemaakt, en valt het niet op dat het om een spanplafond gaat.

spanplafond tekening

Zeg nu zelf, dit plafond maakt de kamer toch helemaal tot wat het is? Het plafond werd op de eerste foto al weggestript. Op de tweede foto zie je dat de keuken een veel aangenamere, gezellige sfeer heeft gekregen. Mede door de reflectie! Denk eraan dat een spanplafond niet reflecterend hoeft te zijn; je kan ook matte spanplafonds laten zetten.

spanplafond wit

Door het spanplafond te plaatsen werd de waarde van de kamer zeker en vast verhoogd. Op de eerste foto zie je dat er in deze woning nog geen plafond aanwezig was. In de plaats van te kiezen voor een gewoon plafond of een verlaagd plafond, kozen de eigenaars voor een praktischer, goedkoper en eenvoudiger te plaatsen spanplafond.
Ze kozen duidelijk voor een modernere variant.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. In hoeveel ruimtes wenst u een spanplafond?
2*. Wanneer wenst u van start te gaan met de renovatie?
3. Beschrijving van uw project
4. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.