Spanplafond prijs

spanplafonds prijzen

Spanplafonds zijn goedkoper dan een volledig nieuw plafond te laten plaatsen en ook heel wat minder arbeidsintensief. Daardoor zal de spanplafond prijs heel wat lager liggen dan een andere plafond te plaatsen. Daarnaast zijn er ook veel minder materialen nodig om een spanplafond op te hangen.
Is je ruimte een beetje speciaal qua vorm? Houd dan in het achterhoofd dat deze wel iets moeilijker en bijgevolg duurder zal uitvallen. Een ruimte dat iets meer rondingen, hoeken, … heeft, heeft immers meer plaatsingswerk nodig.

 

 

 

Als je graag een exacte prijs wilt weten voor de werken die bij jou zijn uit te voeren, dan kan je het best een vakman contacteren om een prijsopgave op te maken.
Je kan gebruik maken van onze dienst om vakmannen uit jouw regio te contacteren voor het plaatsen van spanplafonds. Klik hier voor meer info.

spanplafond kostprijs

De prijs van zo’n spanplafond hangt ook nog af van het materiaal waarvoor je opteert.
Kies je voor een doek uit PVC, dan betaal je zeker al wat minder dan voor een spanplafond uit polyester.

Per vierkante meter mag je rekenen op een prijskaartje tussen 50 en 75 euro voor PVC spanplafonds en 60 en 75 euro voor de polyester variant.
Uiteraard zijn dit slechts richtprijzen en kunnen prijzen hoger of lager liggen.

Daarnaast is het mogelijk dat je nog extra moet betalen voor spanplafonds die worden geprint (en dus niet gewoon uit één kleur bestaan), spanplafonds met reliëf, en de glanzende of matte variant.

Ten slotte betaal je ook nog een kleine meerprijs voor de plaatsing. Een spanplafond zelf plaatsen is, als je geen ervaring hebt, vrijwel onbegonnen werk. Wij raden dan ook aan om contact op te nemen met professionals indien je van plan bent om een spanplafond te (laten) plaatsen.
Om de prijs van een spanplafond te weten te komen kan je altijd beroep doen op offertes.
Via deze site kan ook jij offertes aanvragen bij verscheidene professionele plaatsers van spanplafonds.
Benieuwd? Klik hier.