Spanplafonds in Nederland

spanplafond nederlandHoewel Span-plafond.be wel degelijk een Belgische website is, krijgen we de laatste tijd heel wat aanvragen van Nederlanders die ook interesse hebben in een spanplafond.
Om deze stijgende vraag te beantwoorden, hebben wij onze online offertedienst dan ook uitgebreid naar onze noorderburen.
Het principe blijft hetzelfde. Je moet gewoon enkele vragen gedetailleerd invullen, gevolg door de persoonlijke gegevens.
Ten slotte versturen wij deze gegevens door naar verschillende bedrijven en indien zij interesse hebben in de plaatsing van een spanplafond contacteren zij jullie verder.

Wij werken samen met voornamelijk Belgische bedrijven, maar ook zij leveren en plaatsen in Nederland. Interesse? Vraag gerust een offerte aan via onderstaand formulier.

  Naam + Voornaam

  Straat + huisnummer

  Postcode

  Gemeente

  Email adres

  Telefoonnummer

  Waar wilt u het spanplafond laten plaatsen?

  Hoeveel spanplafonds worden er geplaatst?
  1Minder dan 3Meer dan 3

  Door verder te gaan ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

  Waarom offertes aanvragen?

  De voornaamste reden om offertes aan te vragen via onze online dienst is natuurlijk met het oog op geld besparen.
  Door verschillende vakmannen of bedrijven met elkaar te vergelijken, kan je immers tot 30% gaan besparen. Een hele hoop geld! Zeker op een al ietwat prijzig spanplafond.

  • Natuurlijk zijn ze ook volledig gratis. Tijdens de aanvraag hoef je niks te betalen, maar ook daarna helemaal niets. Als je akkoord gaat met een voorstel wordt er ook geen commissie doorgerekend.
  • Alle offertes die je toegestuurd krijgt zijn vrijblijvend. Vind je de offertes niet goed genoeg? Heb je ondertussen al een betere offerte toegestuurd gekregen? Deed je de aanvraag gewoon uit nieuwsgierigheid? Geen probleem! Er is geen enkele aankoopverplichting verbonden aan het invullen van deze offertedienst.
  • We werken alleen samen met professionele bedrijven en vakmannen, maar geven ook de kans aan kleinere bedrijven. De grote spelers op het vlak van spanplafonds maken meer reclame. Dat betekent dat zij die kost ook doorrekenen aan de particulier. Een goede afwisseling maakt het voor jou beter om een geschikte offerte uit te kiezen!
  • De offerte aanvragen gebeurt vlot en zonder problemen. Of het nu gaat om een spanplafond offerte in Nederland of België; het principe blijft hetzelfde. Telefoontjes of mailtjes zijn overbodig, want eens de gevraagde vragen goed zijn ingevuld wordt er automatisch een offerte op maat opgesteld.

  • Een spanplafond plaatsen? Vergelijken loont!

   Een spanplafond plaatsen is een investering. Om de beste kwaliteit aan de beste prijs te krijgen zit er maar één ding op: verschillende plaatsers van spanplafonds contacteren. Via Span-plafond.be kan je nu gratis online offertes aanvragen bij plaatsers uit jouw regio.
   Vraag hier vrijblijvend offertes aan bij verschillende specialisten in spanplafonds.